Svjetske zvijezde "Sigma" 1. listopada u The Best Venue Hallu!

Foto: Press

BRITANSKI DJ duo SIGMA 1. listopada stiže u Zagreb! Vlasnici hita "Nobody to Love" zapalit će plesni podij kluba The Best Venue Hall ( bivši The Best ) koji je opako zagrizao u novu sezonu dovodeći svjetska imena elektronske scene, a njihov nastup održat će se u sklopu novog klupskog programa pod nazivom Cartel.

Program "Cartel" ovog puta predstavlja gigante britanske drum & bass scene – SIGMU! Ovaj DJ dvojac potpisuje hit "Nobody to Love" koji im je donio preko 200 milijuna pogleda na YouTube-u i dvije nominacije za BRIT nagrade. SIGMA iza sebe ima suradnje s najvećim imenima svjetske glazbe, kao što su Elie Goulding, Kanye West, Palomom Faith te Ritom Orom. Sigurno ste ih čuli nebrojeno puta, a sad imate priliku rasplesati se u najvećem hrvatskom klubu!

Cartel svaki mjesec predstavlja jako svjetsko ime, tako da će nakon SIGME u The Best Venue Hallu 5. studenog nastupiti SIGALA - britanski DJ i producent koji se predstavio s hitovima "Say you do", "Sweet lovin" i "Easy love". Na posljednjem singlu "Give me your love" ugostio je dvojicu vrhunskih glazbenika – Johna Newmana i Nilea Rodgersa.

Na otvorenju Cartela početkom rujna, nastupile su house zvijezde Alex Kenji i Tube&Berger, a klub je privukao mnoge poznate ličnosti. Klub se tek zagrijava s programom, a do Nove godine ima još 15-ak velikih događanja čime diktira klupsku ponudu u Zagrebu.

Ulaznice za koncert SIGME su dostupne putem sustava Entrio.hr po cijeni od 50 kn za cure / 70 kn za dečke u pretprodaji te 60 / 80 kn na dan eventa, a poznato je da u The Best venue hall-u prvo "plane" rezervacija stolova u VIP-u. 

Osim "Cartela", "The Best Venue Hall" sprema još tri programa; "Slavic Playhouse" će ugostiti najbolje regionalne izvođače, a održavat će se svake druge i četvrte subote u mjesecu. "We Love Sound" dovodi kremu svjetskog techna svake treće subote u mjesecu, a "The Best Classics" će tijekom tjedna (u nešto ranijim satima) nuditi posebnu ponudu koncerata.

Pročitajte više