Svojim nastupom dirnula Britaniju: Kerry McGregor preminula zbog raka u 37. godini

ŠKOTSKA pjevačica Kerry McGregor, koja je 2006. godine nastupila u finalu "X factora", umrla je jučer u dobi od 37 godina u svom domu. Bolovala je od raka mokraćnog mjehura, a prije šest godina sve je osvojila svojim sjajnim glasom u showu. Sa 13 godina slomila je leđa nakon što je pala sa stabla i ostala djelomično paralizirana od struka prema dolje.

Oduvijek je bila nadarena pjevačica i tekstopisac, a prijateljevala je čitavog života sa Susan Boyle. Iza sebe ostavila je više od 40 napisanih pjesama. Boyle i Kerry trebale su se naći u studiju kako bi snimile duet "Wings To Fly", no snimanje je otkazano nekoliko dana ranije zbog lošeg zdravstvenog stanja sada preminule McGregor.

"Upravo sam čuo tužnu vijest o Kerry McGregor. Obožavao sam je, i moje misli su uz njezinu obitelj i prijatelje", napisao je Simon Cowell na Twitteru. Kerry je prije dvije godine dijagnosticiran rak mokraćnog mjehura, a od iscrpljujuće kemoterapije gotovo je ostala gluha. Živjela je u blizini Edinburgha sa svojim suprugom i sinom. Tužna vijest pogodila je sve koji su poznavali Kerry i njezinu veliku borbu za život.

Pročitajte više