Tamara Ecclestone opet o svojoj milostinji u Hrvatskoj: Mama mrzi kada bacamo stvari pa ih dajemo



SIROTA mala bogatašica, kako je nazivaju britanski mediji, Tamara Ecclestone samo kratko nakon što je jednom američkom časopisu dala uvid u svoj ormar, to je učinila opet s britanskim časopisima. Tako je još jednom otkrila kako ima 100 pari Christian Louboutin cipela, oko 15 pari Ugg čizama, oko 20 pari tenisica za trčanje, a to je tek početak njenog ormara s cipelama koji se procjenjuje na minimalno 70.000 funti.

Osim toga, Tamara je priznala kako je dodatnu spavaću sobu u svom domu morala pretvoriti u ormar jer nije imala kamo sa stvarima pa tamo stoji mnoštvo haljina, a na dobrom dijelu njih još se nalaze etikete dok one "jeftinije" haljine, kako kaže bogata nasljednica, po 1.000 funti stoje u ormaru iako joj se ni ne sviđaju.

Također je priznala i kako istu stvar samo jednom odjene i nikad više, osim, naravno, cipela i torbica o kojima je također imala što za reći. Naime, osim što obožava Hermes torbice kojih ima oko 20 komada, ali priznaje da ih je već prestala brojiti. Svaka ta torba košta minimalno 5.000 funti, a ima i male torbice dizajnera Alexandera McQueena koja svaka košta najmanje oko 900 funti.

Ne srami se Tamara priznati ni kako ništa ne baca pa je tako medijima još jednom otkrila: "Moja mama je prestravljena iznosima koje trošim na odjeću. Ne želi da se išta baca pa onda te stvari dajemo u humanitarne svrhe ili šaljemo rođacima u Hrvatsku. Ljudi misle da sam razmažena bogatašica, ali ja samo želim želim pokazati da sam više od bogataševe kćeri", kaže Tamara koja objašnjava kako je ona prvenstveno televizijska voditeljica i manekenka.

Pročitajte više