Tanja Tomić u vezi s 18-godišnjakom iz Malog Lošinja

BIVŠA RTL-ova sportska novinarka Tanja Tomić nakon neslavnog incidenta koji ju je početkom lipnja koštao jednodnevnog zadržavanja u pritvoru, te prekida polugodišnjeg tajno sklopljenog braka, pronašla je novog dečka, 18-godišnjeg Marija Frankovića iz Malog Lošinja, piše časopis Story.

Franković, 18-godišnji konobar iz lošinjskog kafića "Priko", ove bi godine trebao upisati studij na građevinskom fakultetu u Zagrebu.

14 godina starija Tanja nedavno je pak ostala bez angažmana na RTL-u koji joj po isteku nije želio produljiti ugovor, pravdajući taj potez navodnom reorganizacijom sportske redakcije.

Tanja Tomić prije dva i pol mjeseca je sudjelovala u fizičkom obračunu sa svojim sedam godina mlađim suprugom Mislavom Margetićem s kojim se potajno vjenčala u prosincu prošle godine. Nakon nešto više od pola godine, brak je nedavno i službeno okončan razvodom, piše list.

Tanja iz ranije veze s bivšim igračem ragbija Alanom Bajlom ima petogodišnjeg sina Brunu, dok u vezi s Margetićem, koja je nakon svega nekoliko mjeseci okrunjena kratkotrajnim brakom, nije imala djece.

R.I.

Pročitajte više