Tanja Tomić za 40 tisuća kuna postaje radijska voditeljica!?

TANJA TOMIĆ, koja je nedavno raskinula ugovor s RTL-om na kojem je vodila sportsku rubriku u Vijestima, dobila je ponudu hrvatskog biznismena da za izdašan honorar uređuje i vodi program njegove nove radio stanice u Njemačkoj.

Miljenko Prskalo, kako je ime njemačkom biznismenu, obećao je Tanji Tomić plaću od 40 tisuća kuna te upis na prestižno sveučilište J.W. Goethe njezinom 18-godišnjem dečku.

Njemački biznismen koji je vlasnik zabavno-rekreacijskog centra vrijednog desetak milijuna eura u Grosskorzenburgu nedaleko Frankfurta, kao voditelja svog sljedećeg projekta vidi upravo Tanju Tomić.

Naime, kako preko 65 tisuća Hrvata koji žive oko Frankfurta nema svoju radio stanicu, Prskalo je odlučio investirati u medijski biznis. Prvo je u planu radio, a kasnije i TV postaja.

"Tanja se u svojoj struci pokazala kao kvalitetna osoba i plaća koju sam joj ponudio za dolazak u Njemačku je opravdana. Kad mogu druge TV zvijezde primati tolike honorare, zašto ne bi mogla i Tanja." - pita se Prskalo u razgovoru za Arenu te dodaje: "Imajmo na umu kako ću i ja ostvariti profit od njezinog rada."

"Tanja je mlada i lijepa žena, pa ne vidim razloga zašto ne bi uzela sve što joj život pruža. Naposljetku, kao velika TV zvijezda ima pravo svog dečka, umjesto na studij u Zagreb dovesti u Frankfurt i upisati ga na poznato njemačko sveučilište Johan Wolfgang Goethe. I u tome bih joj sigurno pomogao, jer imam veze i na Goetheu." - dodao je Prskalo.

Arena tvrdi kako se dnevna zarada u Prskalovom zabavno-rekreacijskom centru transportira blindiranim vozilima u vrećama punim eura. S Tanjom Tomić Prskalo je već razgovarao, a uskoro bi se trebali naći te dogovoriti o detaljima buduće suradnje.

"Vjerujem kako će Tanja prihvatiti moju ponudu, jer to joj je trenutno najbolja poslovna opcija." - dodao je Prskalo.

Pročitajte više