Tatjana Jurić ponovno slobodna?

LIJEPA pjevačica Tatjana Jurić prekinula je dugogodišnju vezu sa sportskim menadžerom Nikkyjem Arthurom Vuksanom, vijest je koja je odjeknula svim medijima poput bombe. Naime, kako prenosi Jutarnji list, RTL-ova novinarka ovaj se put navodno definitivno razišla s Nikkyjem, a razlog je nepoznat s obzirom da neraspoložena Tatjana te navode nije htjela komentirati što i ne čudi s obzirom da je prije nekoliko dana imala smrtni slučaj u obitelji.

Vijest o prekidu Tatjane i Nikkyja bila je aktualna i početkom svibnja, ali ne znamo hoće li ovaj put biti neistinita kao i tada. "Nemam komentara, ali hvala što ste me obavijestili da mogu javiti rodbini i prijateljima", komentirala je tada voditeljica.

Prije veze s Vuksanom, Tatjana je bila u ljubavnoj vezi s nogometašem Vedranom Ješeom, a kako je jednom prilikom priznala - ta veza ju je mnogočemu naučila. "Postoji razlika između osobe koja obavlja javni posao i javne osobe. Ja svoj život ne želim i neću povlačiti po medijima, a situacija s Vedranom, odnosno njeno medijsko praćenje, naučila me nekim stvarima", izjavila je Tatjana koja je nakon prekida s nogometašem počela sakrivati svoj privatni život kao zmija noge.

Pročitajte više