Slavna pjevačica pala u backstageu tijekom koncerta pa satima pjevala s ranom

Foto: TikTok

AMERIČKA pjevačica Taylor Swift trenutno je na turneji Eras Tour i prije nekoliko je dana nastupala u Houstonu, a na tom je koncertu doživjela i malu nezgodu, koja nije prošla nezamijećeno kod njezinih najvjernijih fanova.

Naime, Swift je dobar dio koncerta pjevala s golemom otvorenom ranom na lijevom dlanu. Obožavatelji su to odmah vidjeli i društvenim se mrežama širi nekoliko snimaka na kojima se jasno vidi velika krvava rana na njezinoj ruci, a fanovi su napravili čak i kompilaciju snimki na kojoj pokazuju kako je Swift pokušala zakrpati ranu u pauzama raznim zavojima i flasterima, ali nikako nije uspijevala. 

Objasnila što se dogodilo

Na koncu se oglasila i sama pjevačica i objasnila kako je došlo do nezgode. "Za one koji pitaju kako sam zaradila posjeklinu na ruci, dobro sam i to je bila samo moja krivica. Spotaknula sam se na rub haljine i pala u mraku iza pozornice dok sam trčala na presvlačenje. Sve je to povezano s retrogradnim Merkurom. Ne brinite se za mene, ja sam dobro" napisala je Swift.

Brojni su je korisnici društvenih mreža pohvalili zbog profesionalnosti. "Taylor je prava profesionalka", "Rana koju je zadobila izgleda dosta bolno, a ona je svejedno odradila sjajan koncert", "Lijepo od nje što je objasnila što se dogodilo", samo su neki od komentara.

@meetthe_martins #taylorswift #handinjury #eras #4u #houstonnighttwo #erastour #foru #professionalism #ouch #handchunck ♬ original sound

Pročitajte više