Taylor Swift se rasplakala usred koncerta, pjevala je pjesmu posvećenu baki

Foto: Profimedia

AMERIČKA pjevačica Taylor Swift rasplakala se tijekom svog koncerta u Arizoni, u SAD-u, prije nekoliko dana, i to dok je izvodila pjesmu posvećenu svojoj preminuloj baki Marjorie Finlay.

Tijekom izvođenja pjesme Marjorie, koju je objavila 2020. godine i nazvala upravo po baki, Taylor su shrvale emocije i pustila je suzu, a to su zabilježili neki obožavatelji i snimili kamerom.

"Prekrasna posveta Taylorinoj baki Marjorie", napisala je jedna korisnica TikToka i objavila video.

@mlpowers007 #theerastourtaylorswift #taylorswift #taylornation #swiftcity #taylorsversion #taylorswifttour #marjorie #imnotcryingyouare @taylorswift @taylornation #theerastour ♬ original sound - Michelle💜

Taylor je, kako je sama jednom prilikom rekla, bila veoma povezana s bakom, koja je također bila glazbenica. Baka joj je preminula još 2003. godine, ali Taylor ju nikada nije zaboravila. Finlay je bila operna pjevačica i u pjesmi Marjorie Taylor je nadodala i njezin glas među back vokale. 

"Majka je pronašla gomilu ploča moje bake kako pjeva operu, ja sam to poslala Aaronu Dessneru i on ih je ubacio u pjesmu", rekla je Swift jednom prilikom. 

Pročitajte više