Taylor Swift ustupila svoj stan bivšoj ženi svog bivšeg dečka

Foto: Instagram

GLUMICA Sophie Turner i pjevač Joe Jonas prolaze kroz dramatičan razvod, a Taylor Swift, inače pjevačeva bivša djevojka, pruža podršku glumici. Dok se uskoro bivši supružnici bore za skrbništvo nad djecom, strani mediji pišu kako je Taylor ustupila Sophie svoj luksuzan stan u centru New Yorka kako bi glumica sa svojom djecom boravila u tom gradu dok se rješavaju sudske bitke.

Prolaznici su, piše Page Six, vidjeli Sophie kako šeta kvartom u kojemu Taylor ima stan. S kćerima Willom (3) i Delphine (1) tražila je trgovinu kako bi kupila namirnice, a vidjeli su je i kako izlazi iz zgrade u kojoj pjevačica ima stan.

Sophie i Taylor nedavno snimljene u izlasku

Prije nego joj je Swift ustupila stan, Sophie je s kćerima boravila u njujorškom hotelu. Ove vijesti dolaze nakon što su Taylor i Sophie snimljene u noćnom izlasku u New Yorku prošlog tjedna. Bile su na večeri, a potom su se zadržale na piću do dva sata u jutro. 

Taylor i Joe bili su u vezi 2008. godine, a sa Sophie se pjevač oženio 2019. godine. Joe je prije mjesec dana podnio zahtjev za razvodom. Nedavno su se pojavile informacije da Sophie Turner tuži bivšeg supruga Joea Jonasa jer želi preseliti njihovo dvoje djece natrag u Veliku Britaniju. 

Borba oko skrbništva

Nakon toga sud u Floridi izdao je nalog kojim se oba roditelja ograničava u preseljenju djece. Joe i Sophie dogovorili su se tada, početkom rujna, da će raditi na uspostavljanju prijateljskog odnosa radi suroditeljstva.

"Manje od 24 sata kasnije, Sophie je rekla da želi odvesti djecu za stalno u Veliku Britaniju. Nakon toga je zahtijevala da joj Joe preda dječje putovnice kako bi ih odmah mogla odvesti iz zemlje. Ako posluša, Joe će prekršiti nalog suda", kazao je pjevačev glasnogovornik. 

Nastavio je: "Joe traži zajedničko skrbništvo kako bi ih odgajali i majka i otac i naravno također je u redu da se djeca odgajaju u SAD-u i Velikoj Britaniji. Djeca su rođena u SAD-u i provela su većinu svog života u SAD-u, američki su državljani." 

Djeca su trenutno s majkom, iako su proteklih mjeseci, po dogovoru, bila s ocem. 

Pročitajte više