Terrence Howard dobio zabranu pristupa bivšoj supruzi zbog zlostavljanja, on poriče optužbe

HOLIVUDSKI glumac Terrence Howard, najpoznatiji po ulogama u "Iron manu" i "Sudaru", dobio je privremenu zabranu prilaska bivšoj supruzi Michelle, javlja TMZ koji je u posjedu pravnih dokumenata te Michelleina svjedočenja o zlostavljanju. Terrence i Michelle razveli su se u veljači ove godine nakon samo 13 mjeseci braka.

Michelle Ghent Howard u dokumentima navodi da joj je bivši suprug prijetio smrću te prilaže i iscrpan izvještaj o neprestanom zlostavljanju u braku. Između ostalog, spominje kako ju je uhvatio za vrat i prijetio da će je baciti s balkona hotela u kojem su odsjeli dok je on snimao u južnoafričkom Johannesburgu, lupao je mobitelom u glavu te je živjela u stalnom strahu. U opsežnim dokumentima Michelle piše o narušenom zdravlju zbog zlostavljanja, Terrenceom agresivnom karakteru te spominje događaj koji je dospio u javnost. Krajem kolovoza, Terrence se dokopao broja čovjeka koji je greškom poslao poruku njegovoj tada već bivšoj supruzi, predstavio se pa mu je uputio prijetnju smrću: "Crnčugo, zvao si moju ženu... Ako je opet nazoveš, doći ću ti kući i prerezati vrat. Razumiješ li, ovo ti govorim samo sad! Nazovi moju ženu još jednom, ubit ću te".

Michelle spominje i neprestana maltretiranja SMS porukama, pozivima, mailovima te prijetnje ubojstvom i samoubojstvom, ali i saznanja da je bio nasilan i prema bivšoj supruzi, što ona nije znala dok se nije već udala za njega. 42-godišnji glumac je porekao sve optužbe te u izjavi izrazio bojazan za svoju karijeru ukoliko optužbe dospiju u javnost. Sudac je, na temelju oba iskaza, naredio Terrenceu privremenu zabranu prilaska bivšoj supruzi.

Pročitajte više