Teška vremena za repera: Kanye West uhvaćen u ilegalnim aktivnostima

Screenshot: YouTube

ČINI se da je dug od 53 milijuna dolara na koji se Kanye West neprestano žali ozbiljniji nego što je itko mislio – tako ozbiljan da je Kanye uhvaćen u ilegalnim aktivnostima.

Budući da reper voli podijeliti sve sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, podijelio je i fotografiju ekrana svog računala na kojoj se vidi kako uživa u glazbi Sufjana Stevensa. No, ako se pažljivije pogleda, može se vidjeti i koje su mu još stranice otvorene.

Jedna od njih je Pirate Bay, poznata torrent stranica.

Mora se priznati da je vrlo zabavno što multimilijunaš i jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice preuzima ilegalne datoteke s torrenta. No, to nije sve – može se vidjeti i što to točno Kanye traži.

Njegov torrent počinje s "Xfe", a pokraj njega je otvorena stranica "Xfer Record Serum", što je jedan od najboljih glazbenih programa i cijena mu je 189 dolara. Glazbenik i suvlasnik Seruma deadmau5 je to uočio i prozvao repera na Twitteru ne baš lijepim riječima.

Da bi slučaj bio još zabavniji, pozvao je sve da otvore Kickstarter kampanju za prikupljanje novaca kako bi si Kanye mogao priuštiti legalnu kopiju programa.

Zahvaljujući Kanye Westu, na Twitteru nikada nije dosadno.
 

Pročitajte više