Testiranje sluha bez gužvi i listi čekanja

Foto: Press

SVIMA su nam poznate liste čekanja za brojne zdravstvene i specijalističke preglede. Prema medijskim napisima, na određene specijalističke preglede čeka se i duže od godinu dana. Naravno, svjesni smo kako zdravlje nikako ne bi smjelo patiti uslijed predugog čekanja medicinske usluge. Zato zdravlje vašeg sluha ne mora čekati.

Ukoliko ste primjetili neke od simptoma gubitka sluha kod vas ili člana vaše obitelji ili vas muči zujanje u ušima (tinitus), dobro je znati kako test sluha možete obaviti potpuno besplatno i u roku od svega par dana. Naime, u Hrvatskoj već 20 godina postoji i posluje tvrtka Bontech, na glasu kao prva adresa za zdravlje sluha. U Bontechu rade stručni otoakustičari čiji cilj je pomoći i savjetovati svakog klijenta. To je ujedno i jedan od razloga zbog kojih se ljudi uvijek rado vraćaju u Bontech.

Kako dogovoriti termin?

Svoj termin možete dogovoriti pozivom na besplatni 0800 4466 ili putem online prijavnice za besplatno testiranje i pregled sluha. U oba slučaja, javit će vam se ljubazne djelatnice i rezervirati termin koji vam najviše odgovara u jednoj od 30 Bontech poslovnica. Od dogovora do termina najčešće prođe samo 2-3 dana. Stoga, zaboravite liste čekanja.

Što sve možete obaviti u Bontechu?

Osim besplatnog testiranja sluha i velikog izbora najnovijih modela slušnih pomagala, Bontech je poznat i po najvećem izboru dijabetičkog asortimana, ujedno je i jedini ovlašteni distributer FreeStyle Libre sustava za praćenje glukoze koji pacijente oslobađa svakodnevnih, redovitih uboda potrebnih za mjerenje glukoze u krvi. Saznajte više o FreeStyle Libre sustavu koji je dostupan i u slobodnoj prodaji.

Na kraju vrijedi napomenuti kako su u Bontechu snižene cijene svih slušnih aparata. Javite im se, obavite besplatni pregled sluha čak i ako smatrate kako dobro čujete. Besplatno je, a uz audiometriju ćete dobiti informacije o stanju svog sluha i vrijedne savjete.

 

Pročitajte više