Teya Dora o Baby Lasagni: Drago mi je da je prvi na kladionicama, pjesma je super

Foto: M.P./ATAImages/Marko Prpic/PIXSELL

Teya Dora, ovogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu, komentirala je Baby Lasagnu i njegovu pjesmu Rim Tim Tagi Dim. Prilikom gostovanja na N1 rekla je da joj je drago što je prvi na eurovizijskim kladionicama.

"Pjesma je super, zabavna je. Naše pjesme su suprotne, moja je balada, a njegova je zabavna i zanimljiva. Drago mi je što ćemo biti u istom polufinalu", rekla je pjevačica koja će Srbiju predstavljati s pjesmom Ramonda.

Osvrnula se i na Breskvicu, koja je s pjesmom Gnezdo orlovo dobila najveći broj glasova publike. Dio Srba bio je nezadovoljan jer Breskvica ne ide na Eurosong, zbog čega su naposljetku odlučili organizirati prosvjed.

"Svi smo se jako podržavali, surađivala sam s Breskvicom i njenim timom i uvijek smo se podržavali. I ja se radujem njenom uspjehu i ona mom. Sviđa mi se njena pjesma", rekla je Teya Dora.

Ispričala je da je krenula s pripremama. "Bit će tu puno posla, jako sam sretna zbog svega i čast mi je. Na Eurosongu ćemo imati veću scenu, voljela bih da i nastup bude bolji i veći", objasnila je. "Odlična je konkurencija i odlične su pjesme", zaključila je.

Pročitajte više