The Chemical Brothers u Novalji 22. 8.!

BRITANSKI elektronski duo The Chemical Brothers nastupit će 22. kolovoza u Novalji na otoku Pagu u sklopu Moon&Rocks festivala 2010. Ulaznice kreću u prodaju u subotu, 19. lipnja u 9 sati ujutro na prodajnim mjestima Eventima.

Glazbena poslastica za ljubitelje elektronske glazbe održat će se na stadionu u Novalji uz sinkronizaciju sa slavnim vizualima Adama Smitha zvanog Flat Nose George. Festivalski program dodatno će se produžiti nastupima međunarodno priznatih DJ-a koje organizatori još drže u tajnosti.

The Chemical Brothers su nedavno izdali svoj sedmi studijski album pod nazivom "Further" koji su kritičari ocijenili "remek-djelom moderne psihodelije". Tom Rowlands i Ed Simons su od puštanja svog prvog singla (The Siren) prije 17 godina ostvarili izniman uspjeh. Prvih šest albuma prodali su u više milijuna primjeraka, osvojili su nekoliko Grammyja te postali prvi bend koji je svirao u londonskoj Olimpiji u više od desetljeća. Surađivali su s mnogim umjetnicima poput Noela Gallaghera, Beth Orton, The Flaming Lips, Midlakea, Q-Tipa i Magic Numbersa.

Ulaznice od 235 do 5.300 kuna

Stajanje u parteru obožavatelji će platiti 300 kuna, a sjedeća mjesta na tribinama 265 kuna. Najbrži obožavatelji bit će nagrađeni popustom na ulaznice u parteru, tako da će prvih tisuću ulaznica, umjesto za 300, biti prodano za 235 kuna.

Naravno, postojat će i "Premium" ulaznice, odnosno paketi. "Golden Circle" ulaznice koštat će 340 kuna, stajanje u VIP klubu 530 kuna, paket pet ulaznica za stajaći stol u VIP klubu bit će 2.650 kuna, a najskuplji paket deset sjedećih ulaznica u VIP Lounge klubu iznosit će 5.300 kuna.

Kako su istaknuli organizatori Neki Daniels i Eventim, stadion u Novalji ima kapacitet od 20.000 mjesta. Organizatori će u prodaju najprije pustiti 13.000 ulaznica, a kasnije će, ovisno o potražnji, odlučiti o daljnjoj prodaji.

Pročitajte više