The Prodigy stiže u Hrvatsku

Foto: Kristina Stedul Fabac/Pixsell

Zaokružen je program jubilarnog Sea Star festivala koji će 19. i 20. svibnja u Umagu ugostiti grupu The Prodigy, Robina Schultza te još 40 internacionalnih i regionalnih zvijezda kao što su Senidah, Hiljson Mandela i Krankšvester, priopćili su organizatori u utorak.

Na festivalu će nastupati i hrvatsko-slovenski dvojac Vanillaz koji su, kako dodaju, jedni od najistaknutijih aktera regionalne EDM scene.

U karijeri su nastupali kao podrška velikim imenima poput Davida Guette, Martina Garrixa i Tiesta, a u biografiji imaju i već jedan nastup na Sea Staru, dodaju.

Sea Star će na festivalu predstaviti i umaški trap kolektiv At The Spot.

Peto izdanje Sea Stara započet će sljedećim line-upom: Robin Schulz, Mahmut Orhan, Senidah i Hiljson Mandela, Daria Kolosova i Etapp Kyle, Marko Nastić i Dejan Miličević, DJ Jock i Shipe,Tim Urbanya i Alessio, zatim Joker Out, Nika Turković, Dzipsii i Vanillaz te tim pozornice Electric Waves na čelu s Ilijom Rudmanom.

U subotu će na festivalskom Tesla Main Stageu nastupati grupa The Prodigy, Indira Paganotto, Krankšvester, Grše, 30Zonu, Fox & Surreal, Ružno pače, Podočnjaci, Miach, Micka Lifa, TTM, Masayah, Thicc Boi, At The Spot i RNB Confusion Sound System, kao i Electric Waves postava predvođena Ian F-om i Marcelom.

Ovogodišnji Sea Star festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave lagune, dodaju.

Pročitajte više