The Rock: Neću se kandidirati za predsjednika SAD-a

Foto: EPA

DWAYNE JOHNSON, poznat i kao The Rock, u emisiji CBS Sunday Morning rekao je kako se neće kandidirati za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. Objasnio je da voli svoju zemlju, ali voli i biti otac, osobito u ključnom razdoblju odrastanja svojih triju kćeri. Jednu, Simone, ima s bivšom suprugom Dany Garcijom, a dvije, Jasmine i Tianu, s trenutnom suprugom Lauren Hashian.

"Znam kako je stalno biti na putu i biti zaposlen toliko da sam godinama bio odsutan tijekom odrastanja moje prve kćeri. A to je ono što biti predsjednikom znači. Moj prioritet su moje kćeri, prvo želim biti otac", rekao je The Rock. Podsjetimo, prošle godine je za časopis People rekao da bi mu bila čast biti predsjednikom SAD-a nakon što je 46 posto ispitanika u anketi reklo da bi mu dalo glas.

"Nisam političar niti sam ikada imao političke strasti", rekao je tada pa nastavio: "Ali kada 46 posto Amerikanaca kaže da je za to da ja postanem predsjednik, to me prisiljava da ponizno i s poštovanjem ustanem, slušam i učim."

 

Pročitajte više