The Rock otkrio koga podržava na predsjedničkim izborima u SAD-u

Foto: Instagram

DWAYNE THE ROCK JOHNSON podržao je Joea Bidena i Kamalu Harris na američkim predsjedničkim izborima, rekavši da su "najbolji izbor za vođenje zemlje".

Johnson je svoje priopćenje objavio jučer na društvenim mrežama. "Za napredak su potrebni hrabrost, humanost, empatija, snaga, LJUBAV I POŠTOVANJE", napisao je, a objavio je i video svog razgovora s Bidenom i Harris.

U njemu ih je pitao kako misle zaslužiti poštovanje zemlje, a Biden je rekao da misli održati svoju riječ i preuzeti odgovornost, ali i Amerikancima govoriti istinu. "Istinu ponekad može biti jako teško čuti i zbog toga ju ljudi ponekad ne govore. No ne možete imati povjerenje ako ne govorite istinu", dodala je Harris.

Johnson je uskoro objavio još jednu snimku, u kojoj su razgovarali o zabrinutosti oko procesa glasanja. "Stvarne i trajne promjene događaju se korak po korak", poručio je na kraju The Rock.

Iako je prvi put službeno podržao nekog kandidata na izborima, 48-godišnji glumac u nekoliko navrata govorio je protiv Trumpa.

Pročitajte više