Thompson optužio Šprajca da vrijeđa gledatelje, on mu poslao "pusu i puno ljubavi"

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Miranda Cikotic/PIXSELL

NAKON što je Zoran Šprajc stao u obranu kolegice Danke Derifaj te komentirao brojne prijeteće komentare upućene njoj na Facebook stranici Marka Perkovića Thompsona, nije dugo trebalo čekati na odgovor Thompsonovog tima. 

"Zoran Šprajc izvrijeđao sve pa i RTL-ove gledatelje i pratitelje", najavili su u naslovu. 

"Izgleda kako se Zoran Šprajc nije uspio odmoriti preko ljeta. Jučer je učinio do sad neviđeno. Izvrijeđao je pratitelje Jutarnjeg Lista, Večernjeg lista, Glorije, Slobodne Dalmacije, Thompsonovog Facebooka i zamislite, gledatelje i pratitelje RTL televizije koji su se usudili kritizirati provalu Danke Derifaj u dom obitelji Perković. Do sad smo naučili da Šprajc vrijeđa svoje neistomišljenike, ali one kojima je program TV kuće koja mu isplaćuje plaću namijenjen - e, to je nešto novo", piše na stranici. 

"Dakle, ako ne mislite da je u redu provaljivati u nečiji dom i plašiti nečiju djecu. Ako vjerujete svojim očima, dokumentima, dokazima o vlasništvu, odlukama suda, a ne uvjeravanjima Derifaj, Sloković ili nekog drugog - onda vam Šprajc poručuje kako ste: zagriženi antivakseri, pastiri, ustašofili i tko zna što je sve u emisiji nabrajao", navode u nastavku. 

"Molimo da ne pišete neprimjerene komentare, ipak smo mi fanovi Marka Perkovića Thompsona", stoji na kraju objave koju je potpisao admin S.D.

Zoran Šprajc je objavu komentirao za Slobodnu Dalmaciju

"Gospodin Perković, koji se, kao i obično, hrabro skriva iza 'uredništva' svoje Facebook stranice, zamijenio je dvije potpuno različite teme - nekretninske probleme koje ima sa svojim susjedima i govor mržnje koji tim povodom isijava s njegove i svih drugih sličnih Facebook stranica i portala. Mi smo se u Direktu bavili ovim drugim pa mu tim povodom šaljem veliku pusu i puno ljubavi", rekao je Šprajc. 

Pročitajte više