Tigera Woodsa žena istukla golf palicom?

FLORIDSKA policija objavila je izvještaj o prošlogodišnjoj automobilskoj nesreći Tigera Woodsa koja mu je u potpunosti promijenila život. Prema najnovijim informacijama iz izvještaja, policija je zaključila da je te noći u domu Woodsovih bilo obiteljskog nasilja, ali se od te teorije odustalo zbog nedostatka dokaza. Suprotno zaključcima u izvještaju, te noći su policajci i djelatnici hitne pomoći koji su došli na mjesto nesreće, zaista bili uvjereni da je bilo nasilja. Izvještaj pokazuje da je bolničar zabranio Elin da uđe u vozilo hitno pomoći s Tigerom zbog sumnje da ga je fizički napala.

Elin nije imala ozljeda

Kad je u studenome prošle godine slavni golfer odlazio iz svoje kuće na Floridi nakon žestoke svađe sa suprugom Elin, udario je u hidrant i zaletio se u susjedovo stablo. Izgubio je svijest, a Elin je u malom golf-vozilu došla do njega i pozvala hitnu. Dosad nije bilo poznato da je policija, kako stoji u izvješću, sumnjala da je u domu Tigerovih došlo do obiteljskog nasilja. Elin je to odlučno negirala. Sumnje su odbačene zbog nedostatka dokaza, a policija je to zaključila po tome što Elin nije imala ozljeda na sebi. S obzirom na to da se par svađao oko Tigerovih ljubavnica, mediji i javnost su od početka nagađali da je došlo do nasilnog ponašanja, ali od strane golferove supruge.

Razbila staklo na autu

Šuškalo se da je uzela jednu njegovu golf palicu i tukla ga, a on je u sumanutom bjegu od poludjele žene razbio auto. Tiger je u svojoj javnoj isprici negirao da ga je supruga ikad fizički napala. Par je od početka tvrdio da je Elin golf palicu upotrijebila samo kako bi razbila prozor na automobilu nakon nesreće i otvorila vrata iznutra. Fotografije automobila koje je policija objavila jasno pokazuju da je jedan od prozora na vozilu razbijen, što je ponovo potaknulo špekulacije da je golf palica zaista bila u igri, ali da nije upotrebljena samo za razbijanje prozora.

Vozio pod utjecajem lijekova?

Policija je sumnjala da je Tiger bio pijan, što je njegova supruga također zanijekala, ali je rekla da je popio svoje lijekove. Policiji je dala dvije bočice lijekova protiv bolova i rekla da ih je Tiger popio, no policija to nije mogla dokazati. U izvještaju stoji da bolnica nije željela policiji dati rezultate testova krvi ukoliko ne donese nalog. Državni odvjetnik odbio ga je napisati. Također, istražitelji su tražili od Woodsova odvjetnika da im preda snimke nadzornih kamera na kojima se vidi nesreća, ali on je to odbio.

Kažnjen samo za neopreznu vožnju

Istraga je vrlo brzo zatvorena i slavni je sportaš kažnjen samo za neopreznu vožnju te je morao platiti 164 dolara. Javnost je bila ogorčena visinom Tigerove kazne koju je smatrala preniskom. Floridska je policija dobila nekoliko tisuća e-mailova gnjevnih građana koji su kritizirali rad policije i čudili se blagoj kazni koju je golfer dobio. Ubrzo nakon nesreće u javnost su izašle brojne Tigerove ljubavnice i progovorile o njegovim seksualnim avanturama, što mu je uništilo ugled, a vjerojatno i karijeru.

Pročitajte više