Tiktokerica se požalila: Cure se ne žele družiti sa mnom jer sam lijepa, očajna sam

Foto: Instagram

TIKTOKERICA Ariana Savannah požalila se da nema prijateljice zbog toga što je lijepa. O lošim stranama svog lijepog izgleda progovorila je u videu objavljenom na TikToku. Na početku videa najavila je da očekuje da će je svi napasti zbog onoga što izgovara.

"Postoji nešto o čemu nitko ne govori, a ja ću govoriti o svom iskustvu lijepe žene. Nemam puno prijateljica. I to je nešto s čime se dugo borim i nikad nisam shvatila zašto je tako", rekla je.

"Cure se ne žele družiti sa mnom jer sam lijepa, a one su ljubomorne i ja sam zbog toga usamljena", dodala je. Taj problem muči je otkako je krenula na fakultet. Kaže da joj uvijek govore da je vole i da je prekrasna, planiraju druženja s njom, a onda ju jednostavno odbace.

@arianasavannah storytime #women #prettyprivilege ♬ original sound - ariana

"Onda dođe vrijeme i više mi se ne javljaju i pričaju loše o meni iza leđa. A to nema smisla jer sam uvijek tako ljubazna i tako iskrena", rekla je.

Kaže da očajnički pokušava naći prijateljicu, ali da je djevojke ne podnose jer je privlačna. Tvrdi da joj je život upropašten jer teško sklapa prijateljstva. Ariana se prisjeća da je rekla svojoj obitelji za ovaj problem.

"Vikendom bih dolazila kući jer ne bih imala što raditi i plakala bih mami jer nisam razumjela zašto mi se to događa", kaže. Mama joj je objasnila da je odgovor tu očigledan i da ljudi ne vole kada nisu najljepša osoba u prostoriji te da Ariana svojom privlačnošću zastrašuje druge.

"Ne radim ništa, gledam svoja posla. Postajem usamljena jer sam umorna od žena koje misle da smo svi konkurencija. Svi smo lijepi, možemo li svi biti prijatelji?" dodaje Ariana.

Ona priznaje da postoji i dobra strana ove njezine privilegije i prihvaća da lijep izgled može učiniti neke stvari u životu mnogo lakšima.

Pročitajte više