Tina Rupčić špicom ponosno prošetala novog dečka

BIVŠA supruga posljednjeg hrvatskog preljubnika, Hrvoja Rupčića, Tina, centrom grada prošetala je novog dečka, a sretni novopečeni par na bliceve aparata se nije obazirao. Možemo zaključiti da je time Tina zaboravila neugodan preljub koji je njezin bivši suprug počinio u zagrljaju mlade glumice Zrinke Cvitešić, izazvavši time skandal koji mjesecima nije jenjavao.

I dok se svijet sablažnjavao nad Zrinkinim i Hrvojevim trljanjem novootkrivene sreće bivšoj supruzi na nos, a novinari zadovoljno trljali ruke očekujući još, Tina Rupčić diskretno je pronašla svoju sreću u zagrljaju zasad nepoznatog mladog gospodina, te izgleda, jako brzo zaboravila dugogodišnji brak s Hrvojem s kojim ima dvoje djece.

"Život je prepun promjena. Vrijeme prije vjenčanja i nakon vjenčanja, prije i nakon poroda... Navikavam se na novu situaciju. Bilo bi čudno da nije tako. Otkako je došlo toplije vrijeme, sve mi je super", nedavno je izjavila Tina, koja je tada tvrdila kako je utjehu i oporavak od razvoda pronašla u - radu. "Važno je biti nasmijan i kad si dobre i kad si loše volje. Smijeh i šala me vode kroz život. I kad sam u totalnom bedu, sve okrećem na zezanciju. Nijedan prekid nije lagan pa nije ni rastava. Imam puno prijatelja koji vjeruju u mene, vole me i cijene, a i sama imam dosta dobro mišljenje o sebi", zaključila je tada Tina.

V.V.
Foto: Damjan Tadić/Cropix

Pročitajte više