Tip koji je na koncertu uhvatio Beyonceine naočale prodaje ih za 20.000 dolara

Screenshot: TikTok

BEYONCEIN obožavatelj, tiktoker poznat kao Global Valentino uspio je čak dva puta uhvatiti sunčane naočale koje je pjevačica na koncertu bacila fanovima u publici. 

Sada 20-godišnjak planira prodati jedne za 20.000 dolara, no njegov potez nije naišao na odobrenje fanova. 

Uhvatio naočale 

Obožavatelj je uhvatio Beyonceine naočale na koncertu u Londonu održanom 30. svibnja, a čak je uspio snimiti trenutak u sada već viralnom videu koji je skupio preko 1.5 milijuna pregleda na TikToku. 

@globalvalentino I’m 1 of 1 🐝🪩me and @khal caught the glasses!! best experience ever, this meant so much!❤️‍🔥#beyonce #renaissanceworldtour #clubrenaissance #globalvalentino ♬ original sound - Global Valentino🗺

Fanovi su se potukli za sunčane naočale superzvijezde, a osiguranje ih je zaplijenilo, nakon čega je Beyonce kasnije bacila publici još jedan par. 

Objasnio svoju odluku 

Obožavatelj je za New York Post objasnio zašto planira prodati naočale na aukciji. 

"Bila je to vrlo teška odluka za mene kao obožavatelja. To što mi je Beyonce dvaput poklonila naočale zasigurno će ostati najljepše uspomene u mom životu", izjavio je. 

"Ja sam predani filmaš koji je odlučio prodati naočale na aukciji kako bi uložio u svoju obitelj i karijeru", objasnio je. 

@globalvalentino Replying to @Deandra Black ♬ original sound - Global Valentino🗺

Valentino je vrijednost naočala procijenio na između 12.000 i 20.000 dolara, a prodaje ih na stranici koja prodaje skupe glazbene memorabilije, kao i bivši dom Johna Lennona. 

Neki od obožavatelja ljutito su reagirali na vijest te tvrde da nikad ne bi učinili isto da su se našli na njegovom mjestu. 

Pročitajte više