Tip koji se Sanaderu popeo na auto sad je završio u zatvoru: "Pet najgorih dana"

Foto: Instagram

AMERIČKO-RUSKI influencer Vitalij Zdorovecki, kojeg se hrvatska javnost sjeća kao tipa koji je skakao po automobilu Ive Sanadera kad je ovaj izašao iz zatvora, sad je sam završio u zatvoru. Taj je 27-godišnjak proveo pet dana iza rešetaka jer se popeo na egipatske piramide kako bi - snimio selfie.

Zdorovecki je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako mu noge vise s piramide u Gizi. Opisao je da mu je pet dana u egipatskom zatvoru bilo pet najgorih dana te da to ne želi nikome. Ipak, naglasio je da ne žali ni zbog čega.

"Riječi ne mogu opisati što sam prošao u zadnjih pet dana. Svidjelo mi se u Egiptu jer sam se popeo na piramide u Gizi. Bio sam puno puta u zatvoru, no ovo je bilo najgore. Vidio sam užasne stvari koje ne želim nikome. Je li vrijedilo? Jebote, da. Napravio sam to zbog dobrog razloga i uskoro ću objaviti cijeli video da ga cijeli svijet vidi", napisao je 27-godišnji Zdorovecki kojeg prati 3,1 milijun ljudi.

>>>YouTuber koji se Sanaderu popeo na auto s ekipom skoro izazvao požar u Splitu

Objavio je fotografije na kojima se vidi kako se penje na piramidu, što je zabranjeno od studenog prošle godine.

Svi koje se zatekne kako se penju na piramidu bez dozvole mogu završiti mjesec dana u zatvoru ili platiti kaznu od 4000 do 40 tisuća kuna.

"Prizor koji nitko drugi ne bi snimio. Odličan kadar", pisali su fanovi Zdoroveckom.

Njegova cura Kinsey Wolanski prošlog ljeta golišava je utrčala na teren u finalu Lige prvaka.

>>>Cura koja je prekinula finale Lige prvaka muči se u Splitu: "Sutra letim doma"

Pročitajte više