Tip otkrio čudne stvari na Google Earthu, mnogi su se iznenadili

Screenshot: TikTok

NA TIKTOK profilu Hidden on Google Earth, koji prati pet milijuna ljudi, jedan korisnik društvene mreže objavljuje mnoga zanimljiva i skrivena mjesta na zemlji. 

Na snimkama možemo vidjeti da je Google Earth snimio neobične objekte na zgradama, neobičnu sjenu pored kukuruza, zastrašujuću lutku koja stoji pored bazena, ljude sa zastrašujućim maskama, ljude koji stoje na krovu kuće... Na jednom od videa snimljen je čak i čovjek odjeven u kostim Spidermana.

 

Naročito je popularan video koji otkriva neobično lice ispod jednog mosta u New Yorku. Video je dosad pregledan više od milijun puta. 

@hidden.on.google.earth

Pennywise???? ##googleearth ##hiddenongoogleearth ##googlemaps ##viral ##streetview ##creepy ##scary ##strange

♬ sonido original - Misterios de Google earth

U videima su otkrivena i neobična mjesta, poput pustinje u kojoj se nalazi ogroman kip ljudske ruke. 

@hidden.on.google.earth

What do you think? ##hiddenongoogleearth ##googleearth ##hand ##unshawdowbanmepls ##unshadowbanme ##scary ##creepy ##tiktok ##strange ##viral

♬ sonido original - Misterios de Google earth

Mnoge korisnike TikToka uznemirio je prizor s Google Eartha u kojem je snimljen vrh zgrade na kojem se nalaze gigantski pauci. 

@hidden.on.google.earth

Send this to someone who hates spiders? ##hiddenongoogleearth ##streetview ##googleearth ##spiders ##creepy ##scary ##tiktok

♬ original sound - sk1ttle

Ljudi u komentarima pišu da im neka mjesta doista djeluju jezivo te da se na njima više neće pojavljivati. Čude se kako je moguće da je toliko toga skriveno.

@hidden.on.google.earth

What do you think ? 😰##googleearth ##hiddenongoogleearth ##googlemaps ##scary ##creepy ##trending ##viral ##fyp ##streetview ##strange

♬ original sound - sk1ttle

Pročitajte više