Tironija angažirali HTV i HTnet

KAO ŠTO je bilo i očekivano, neproračunati Marin Tironi napustio je televiziju koja ga je učinila slavnim.

Možda i najveća zvijezda Nove TV prelazi na HTV i prije nego što je počeo raditi za Novu.

HTnet javlja kako će se Tironi najvjerojatnije pridružiti voditeljima Upitnika.

"Jednostavno sam dobio bolju ponudu. Nisam htio voditi emisiju Red Carpet, a Nenadu u Jackpotu ide jako dobro, tako da se nisam htio tamo gurati. Ljudi s HRT-a su mi ponudili puno bolje uvjete od Nove TV i projekt koji mi više leži, tako da se nisam dugo dvoumio." - izjavio je Tironi za HTnet.

Nije jasno koliko se Tironijev prelazak kosi s odredbama ugovora koji je potpisao za Novu. Iz Nove TV tvrdili su kako ugovori priječe dvanaestorici finalista prelazak kod konkurencije, no HTV ustvrđuje kako je Marin Tironi sada slobodan igrač.

Kako god se ova mini-afera nastavila, očito je kako se radi o još jednom porazu Nove.

U isto vrijeme, na HTnet-u otvorena je rubrika "Marin Tironi Show", u kojoj ćemo Tironija gledati u serijama fotografija. Korak je to dalje u nastojanjima neambicioznog Marina da se fotografira za baš svaki medij u Hrvatskoj koji ima naslovnicu.

Prva serija nazvana je, obećavajuće, "Marin u vrtu". Cool Marin poput cirkuske atrakcije na jednoj fotografiji u rukama drži nekakav kramp, na drugoj sjeda na klupu, na trećoj sjedi na klupi, i što dalje pričati. Zabava za čitavu obitelj.

Tironi, koji silno želi postati glumac, titulu "Story SuperNova" osvojio je imidžem cool, neproračunatog i nepretencioznog tipa. I vi ste nasjeli, priznajte.

Pročitajte više