Tko Ivu Majoli člankom, ona njega - šutnjom!

S IVOM Majoli nema šale - nakon što smo u nekoliko navrata pisali o stanju na njezinom bankovnom računu, tenisačica se naljutila na svoj nekad omiljeni Index i na predstavljanju novog Volkswagen Passata na Zagrebačkom velesajmu, zamoljena da prokomentira odličan nastup akrobatskih plesača na rolama, hladno nam odgovorila: "Za Index nemam komentara". Kakva li je tek s medijima koji su objavili da se pijana zalijevala šampanjcem u jednom elitnom skijalištu...

Pompozno najavljeni voditeljski dvojac, Tarik Filipović i Oliver Mlakar, svečano predstavljanje novog Passata započeli su "šalama s papira", a organizatori su kao mamac za medije iskoristili već izlizani trik - najavili su Severinu, koja je trebala promovirati novo vozilo, međutim ona se nije pojavila. Dovršavanje novog albuma trenutno joj je očito važnije od promocije automobila, pa su, u nedostatku pravih zvijezda, sve oči bile uprte u bivšu tenisačicu koja je cijele večeri čvrsto stiskala ruku svog supruga Stipe Marića. Društvo im je pravio Gordan Kožulj, koji je proslavio srebro u štafeti s Europskog prvenstva.

Umjesto Severinine štikle, publiku prepunu Nijemaca koji ništa nisu razumjeli svojim je dugim nogama zabavljala glumica Bojana Gregorić koja je izvela kratki ulomak iz mjuzikla "Chicago". Nakon sjajnog nastupa njemačkih performera "Dirk Denzer" iz Varete teatra, koje je prvi put u Hrvatsku doveo upravo Volkswagen povodom premijere, a koje su tek rijetki podržali pljeskom, nastupili su pobjednici ovogodišnje Dore, Kraljevi ulice. Najpoznatiji ulični svirači pokazali su kako se priprema za Eurosong - iako su do puta u Beograd ostala dva mjeseca, grupa već ima spot i promotivne materijale kojima će se (pokušati) predstaviti Europi.

L.V., D.K.
Foto: K.H.

Pročitajte više