Tko je 40-godišnji Akala, navodni novi dečko Angeline Jolie?

Foto: Profimedia

NAKON što je Angelina Jolie (48) nekoliko puta viđena u društvu s britanskim reperom Kingsleejem Jamesom McLeanom Daleyjem, poznatijim kao Akala, ubrzo su počele kružiti glasine da su njih dvoje u ljubavnoj vezi. 

40-godišnji Akala je reper, pisac i aktivist. Godine 2006. proglašen je najboljim hip-hop izvođačem na dodjeli MOBO nagrada (riječ je o godišnjoj britanskoj nagradi koja se dodjeljuje za dostignuća u "glazbi crnačkog porijekla", uključujući hip hop, grime, UK Drill, R&B, soul, reggae, jazz, gospel i afričku glazbu). Osim toga, Akala je uvršten na godišnju Power listu 100 najutjecajnijih ljudi afričkog ili afričko-karipskog podrijetla u Ujedinjenom Kraljevstvu. 

Akala se glazbom počeo baviti 2003. godine, a tri godine nakon izdao je svoj prvi album It's Not a Rumour. Samo četiri godine nakon reper je objavio i svoj drugi album - Freedom Lasso, a 2010. i treći. Godine 2018. Akala je objavio knjigu pod nazivom Natives: Race and Class in the Ruins of Empire koja je jednim dijelom biografija, a dijelom polemika o rasi i klasi.

>>Nova ljubav? Angelina Jolie i poznati reper postali su nerazdvojni

Podsjećamo, Akala je privukao pažnju javnosti nakon što je nekoliko puta snimljen s Angelinom Jolie. Nedavno su viđeni u jednom restoranu u Milanu s ekipom filma Maria. Nakon večere su zajedno otišli u hotel. Ovo nije prvi put da su holivudska glumica i reper snimljeni zajedno. U svibnju su putovali na Jamajku.

Podsjetimo, Jolie je od 2002. do 2016. bila s Bradom Pittom. Odlučili su se vjenčati 2014., ali su se rastali nakon samo dvije godine zbog "nepomirljivih razlika". Imaju šestero djece: Maddoxa (22), Paxa (18), Zaharu (18), Shiloh (17) i blizance Vivienne i Knoxa (15).

Pročitajte više