Tko je iz kraljevske obitelji komentirao boju kože Meghaninog i Harryjevog djeteta?

Foto: EPA

PRINC Harry sinoć je u intervjuu kod Oprah Winfrey iznio neke tvrdnje koje su razbjesnile britansku javnost. Princ je, između ostalog, govorio i o svom odnosu s obitelji, a pogotovo s ocem i bratom.

"Otac mi se prestao javljati na telefon i rekao mi da ga o svojim odlukama obavještavam pismenim putem", kazao je Harry i dodao da ga je princ Charles razočarao i da će morati raditi na svom odnosu.

"Ja sam bio zarobljen. Zarobljen u sustavu kraljevske obitelji, ali nisam znao da sam zarobljen dok nisam upoznao Meghan. I moja obitelj također. Moj otac i brat su zarobljeni, ali oni ne mogu otići. Osjećam veliko suosjećanje zbog toga", kaže Harry koji je očito s obitelji u jako lošim odnosima.

Ipak, izgleda da je kraljica izuzetak.

"S njom sam se čuo tri puta prije nego smo obznanili odluku da odstupamo s dužnosti. Nikad je nisam zavaravao, previše je poštujem", kazao je Harry o svojoj slavnoj baki.

Par je odbio otkriti koji je član kraljevske obitelji komentirao boju kože djeteta dok je Meghan bila trudna prvi put. Meghan je sinoć ustvrdila da joj je u palači rečeno da njezino dijete neće dobiti titulu princa ili princeze, a tvrdi da je jedan član kraljevske obitelji pitao Harryja koliko bi tamna mogla biti koža njihove nerođene bebe.

"Neću reći tko je bio, jako bi im naštetilo", kazala je Meghan. I Harry je odbio otkriti s kim je vodio taj razgovor.

Chris Ship, stručnjak za kraljevsku obitelj, jutros je kazao da to definitivno nisu bili ni kraljica Elizabeta ni princ Philip. I on je odbio otkriti o kome se radi. Jutros su u emisiji Good Morning Britain stoga pretpostavili da je komentar došao ili od prinčeva Williama i Charlesa ili od njihovih supruga.

Ipak, to nitko sa sigurnošću ne može reći.

Pročitajte više