Tko je sestra Belle i Gigi Hadid koja je s 40 godina debitirala na modnoj pisti?

Foto: Profimedia

MALO je onih koji su znali da sestre Gigi i Bella Hadid uz brata Anwara imaju još i jednu sestru. Starija sestra Gigi i Belle Hadid Alana Hadid danas je debitirala na pisti na Tjednu mode u Kopenhagenu.

Alana (40) je prošetala Munthe revijom u Kopenhagenu u Danskoj, a sve je oduševila u dvije kontrastne kombinacije. Prva je bila prozirna mrežasta haljina s cvjetnim vezom obrubljenim sitnim šarenim perlicama. Nosila je komad bez rukava preko kompleta donjeg rublja u istom crnom, bež i bijelom cvjetnom uzorku, plus crne kožne sandale.

Njezin drugi look s piste bila je crna kožna mini haljina s malim izrezima u obliku cvjetića. Alana ju je nosila s istim crnim sandalama uz krznenu smeđu, krem ​​i crnu torbu. Njezina šminka bila je prirodna i nosila je ravnu puštenu kosu, piše Yahoo.

Alana je kći Mohammeda Hadida i njegove bivše supruge Mary Butler. Među njezinom braćom i sestrama su sestra Marielle (42) i polusestre Gigi (28), Bella (26) te brat Anwar Hadid (24). Alana je modna dizajnerica i suosnivačica losanđeleškog uniseks brenda La Detresse. Sada je i peti model u obitelji uz Gigi i Bellu, Anwara koji se također bavio modelingom, a Yolanda Hadid (mama Gigi, Belle i Anwara) bila je model u mladosti.

Pročitajte više