Tko je suprug Martine Tomčić? Upoznali su se dok je pjevačica studirala u Grazu

Foto: Robert Anic/Slavko Midzor/Pixsell/Instagram

MARTINA TOMČIĆ jučer je objavila rijetke fotografije sa suprugom Ženjom i oduševila pratitelje. 

Ženja Moskaljov rijetko se pojavljuje u javnosti, a s opernom pjevačicom u braku je od 2003. godine. Zajedno imaju dvoje djece, sina Nou (17) i kćer Rebeku (11).

"Ako mi netko dirne u muža i djecu, pretvaram se u lavicu koja kida zubima i kandžama", rekla je Martina jednom prilikom za Story.

"Treba ulagati u ono do čega nam je stalo. Jako sam sretna što imam takav brak, supruga koji podržava sve moje ludosti, koji mi je podrška u trenucima kad sam mala i slaba. Nije lako biti snažna žena. I nama treba rame za plakanje i pomoć. A to kad nas funkcionira, volimo se zvati kotač i pokretač. Zbilja sam sretna i blagoslovljena zbog toga", dodala je.

Upoznali se dok je Martina studirala

Martina i Ženja svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti. O njihovom se braku zna jako malo. Par se upoznao za vrijeme njezina studiranja u Grazu. Martina je tada često dolazila u Zagreb, a sa Ženjom ju je upoznao zajednički prijatelj na Samoborskom fašniku.

Naposljetku su se u Samoboru i vjenčali, u crkvi sv. Anastazije. Na svadbi su bili njihovi najbliži prijatelji i obitelj. Mladenci tada nisu htjeli otkriti kamo će na svadbeno putovanje.

O Ženji se ranije u medijima pisalo kao "uspješnom poduzetniku i direktoru u nizu poduzeća". 

Pročitajte više