Tko je zapravo Clooneyeva nova djevojka?

NOVA ljubav glumca Georgea Clooneya, poznatog zavodnika koji gotovo nikada nije pokazao želju da se skrasi sa samo jednom djevojkom, Hrvatima ne bi bila ni približno zanimljiva da medijima nije odjeknula vijest o tome da je nova ljubav holivudskog playboya upravo Hrvatica, i to Osječanka Monika Jakišić.

Jedan je američki bloger, naime, pozivajući se na dojavu jednoga od svojih čitatelja, objavio fotografiju Georgea Clooneya snimljenu nedavno u St. Tropezu. Na fotografiji se vidi djevojka koja uz pomoć Clooneya silazi sa luksuzne jahte. Budući da djevojka ima sunčane naočale na licu, teško je ustvrditi o kome se radi.

Misteriozna djevojka sa sunčanim naočalama nije, međutim, prvi put predmetom istrage paparazza i tabloida. Sa sličnom je djevojkom Clooney snimljen i u Italiji, kada se obalom jezera Como u talijanskom gradiću Lagliu u kojemu posjeduje vilu, na svom Harleyu Davidsonu provozao s misterioznom ljepoticom.

Mediji su tada nagađali kako se možda radi o čileanskoj ljepotici Leonor Vareli, s kojom je Clooney svojevremeno snimio reklamu za Martini. Izvor bliski glumcu tada su medijima demantirali da se radi o Vareli, kazavši kako je misteriozna djevojka "samo prijateljica koja mu je došla u posjet iz SAD-a" te kako glumac s istom nema nikakve ozbiljne namjere.

"Djevojka s jahte" neodoljivo sliči "djevojci s motora", a radi li se o Vareli, Osječanki Moniki Jakišić koja se, možda ni ne sluteći, također našla u medijskom kvizu "Pogodi tko je nova Clooneyeva djevojka", ili pak nekoj trećoj ljepotici, vrijeme će nesumnjivo pokazati. Vjerujemo da će se i Monika, hrvatska manekenka s londonskom adresom koju su mediji povezivali i s Enriqueom Iglesiasom u vrijeme dok je bio s tenisačicom Anom Kournikovom, uskoro oglasiti.

Pročitajte više