Tko je žena koja stoji iza Tysona Furyja? Upoznajte Paris

Foto: Instagram

BRITANSKI boksač sve je iznenadio svojim mečom u kojem je pobijedio prvaka Vladimira Klička. Svoju je pobjedu posvetio supruzi Paris Fury, pa su se naravno i mnogi pitali tko je žena koja stoji iza Tysona.


26-godišnja Paris već je rodila dvoje djece boksaču; 6-godišnju kćer Venezuelu i 4-godišnjeg sina Princea. Dan prije nego li je Tyson savladao Klička, rekla je svojem suprugu da čekaju i treće dijete. Paris naravno vjeruje kako je njezin dragi nakon sretne vijesti dobio još više motivacije za borbu koja je završila u njegovu korist.


Paris je Tysona upoznala na vjenčanju prijateljice kada je imala 15 godina, a on je imao 17 godina. "Bio ga je teško ne primijetiti, bio je ogroman. Kada smo se sreli kasnije, jednostavno smo privukli jedno drugo. Tyson je bio sramežljiv i nije puno pričao", otkrila je Paris.


Vjenčali su se 2008., a zajedno žele imati čak desetero djece. Otkrila je i kako nisu spavali zajedno sve dok se nisu i vjenčali, piše Daily Mail.

Paris rado dijeli trenutke iz privatnogf života, pa je njezin Instagram pun obiteljskih fotografija kao i snimaka u kojima se i opakog velikog Tysona može vidjeti u nešo drugačije svijetu.
 

Pročitajte više