Tko s kim spava u Hollywoodu?

Jody Babydol Gibson i njena agencija "Californian Dream" u devedesetima su bili pravi izvor zabave (i zarade) u Hollywoodu, jer su mnogi glumci upravo preko nje unajmljivali prostitutke, među kojima su bile starlete, kvazi-glumice i Playboyeve zečice. Agencija "Californian Dream" otkrivena je 1999. godine pa je Babydol, zajedno s drugom poznatom madam Heidi Fleiss, završila u zatvoru. Ovih je dana ambiciozna Babydol zadala "posljednji udarac" bivšim poznatim suradnicima, te je objavila knjigu u kojoj razotkriva pravu istinu o svom zanatu na kojem je stekla bogatstvo.

"Secrets Of A Hollywood Super Madam" progovara o razularenim noćnim provodima glumaca i prostitutki, a glavna zvijezda priče svakako je Bruce Willis. On je, prema pisanju Babydol, bio "nezasitan i vrlo obdaren", na zabavama nikad nije štedio, a po hotelima je ostavljao napojnice od minimalno 500 dolara. Knjiga opisuje i pustolovine Bena Afflecka, koji je kao mlada glumačka nada, brzo ušao u svijet prostitucije i u njemu se, barem preko Babydol, zadržao sve do propasti agencije.

U knjizi se spominje i Tom Cruise, ali u nešto "nevinijem" tonu. Babydol mu je, naime, sugerirala da svoje prezime Mophater promijeni upravo u Cruise, a ime Thomas skrati u Tom. Glumac ju je poslušao, pa se sad ona smatra zaslužnom za njegov veliki uspjeh u svijetu filma.

Kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger također je, prema knjizi, tražio usluge slavne madam, a to su činili i James Belushi, Sylvester Stallone i mnogi drugi. Kako je knjiga tek objavljena, još nije poznato koliko je brakova i veza ugroženo ovom istinitom pričom o holivudskoj rasipnosti i varanju partnera kao stilu života, no u tajnama bivše madam već "uživa" veliki broj Amerikanaca, jer knjiga, očekivano, bilježi rekordnu prodaju.

D.K.

Pročitajte više