Tko su najpopularnije WAGsice ikad? Na društvenim mrežama prate ih milijuni

Foto: EPA

ZA VRIJEME nogometnih prvenstava medijsku pozornost, osim nogometaša, uživaju i njihove žene i djevojke. I dok se neke često pojavljuju u javnosti, druge svoj život vole držati u tajnosti. Mnoge su popularne i na društvenim mrežama.

Portal Players Bio izdvojio je neke od najpopularnijih WAGsica svih vremena. Neke od njih više nemaju tu titulu, no i dalje su vrlo popularne.

Georgina Rodriguez

Na prvom mjestu našla se Georgina Rodriguez, zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda. Atraktivna manekenka o sebi je snimila dokumentarnu seriju na Netflixu kojom se predstavila javnosti, a aktivna je i na Instagramu, gdje je prati 39.7 milijuna ljudi.

Ronalda je upoznala 2016. godine dok je radila u Guccijevoj trgovini. Kasnije je surađivala s brojnim modnim časopisima. Georgina je svom partneru najveća podrška. 

Shakira

Nakon Georgine, jedna od najpopularnijih WAGsica je Shakira. Doduše, Shakira se sada može nazvati bivšom WAGsicom. Bivši španjolski nogometaš Gerard Pique i kolumbijska pjevačica bili su u vezi 12 godina. Ranije ove godine objavili su da se rastaju. Ubrzo nakon toga Pique je uočen s Clarom Chiaom, svojom novom djevojkom, zaposlenicom njegove producentske kuće. 

Inače, Shakiru na Instagramu prati 77.5 milijuna ljudi.

Victoria Beckham

Kada je riječ o Victoriji Beckham, ne treba posebno isticati da je ona supruga umirovljenog nogometaša Davida Beckhama. Victoria je stekla slavu devedesetih godina kao članica grupe Spice Girls. Danas je popularna i na Instagramu, gdje je prati 30.3 milijuna ljudi.

Par se upoznao 1996. godine, a godinu dana kasnije započeli su ljubavnu vezu. Godine 1999. su se vjenčali, a u 23 godine braka dobili su četvero djece: Brooklyna, Romea, Cruza i Harper. Victoria i David jedan su od najpoznatijih parova na svijetu. 

Pilar Rubio

Pilar Rubio je supruga španjolskog nogometaša Sergija Ramosa. Španjolska je reporterka i TV voditeljica. Za Sergija se udala prije tri godine.

Popularna je i na Instagramu, gdje je prati 8.7 milijuna ljudi.

Perrie Edwards

Partnerica engleskog profesionalnog nogometaša Alexa Oxladea-Chamberlaina je engleska pjevačica. Postala je poznata 2010. godine kao članica britanske djevojačke grupe Little Mix, jedne od najprodavanijih ženskih grupa na svijetu. S Little Mixom izdala je šest studijskih albuma.

Na Instagramu ima 16.5 milijuna pratitelja. 

Antonella Roccuzzo 

Na popisu se našla i supruga Lionela Messija. Par zajedno ima troje djece, a u braku su od 2017. godine.

Manekenku na Instagramu prati 21.1 milijun ljudi.

Edurne García Almagro

Edurne García Almagro je supruga španjolskog nogometaša Davida de Gee, koju na Instagramu prate gotovo dva milijuna ljudi.

Španjolska je pjevačica, glumica i televizijska voditeljica. Proslavila se krajem 2005. kada je sudjelovala u španjolskom casting showu Operación Triunfo na TVE-u i završila na šestom mjestu. Predstavljala je Španjolsku na Eurosongu 2015. s pjesmom Amanecer i završila na 21. mjestu.

Pročitajte više