Tko su najtraženije holivudske majke?

Najveći "superstar" među holivudskim majkama, prema iscrpnim izvještajima tabloida, ipak je jedna od najpoželjnijih žena Hollywooda - Angelina Jolie. Pomiješavši svoju sklonost buntovništvu sa željom da pomaže drugima, ova je majka jednog vlastitog i nekoliko posvojene djece, pronašla najbolju formulu za uspješnu plovidbu roditeljskim vodama.

Na drugom bi mjestu po popularnosti i zanimanju medija za njezin privatni život bila pjevačica Gwen Stefani, koja nije dozvolila da ju majčinstvo zaustavi i na njezinu profesionalnom planu, pa Gwen tako istodopno "žari i pali", kako glazbenom, tako i modnom scenom. Jedna je od onih holivudskih ljepotica koja, svjesna da je i to dio njezina posla, medijima daje dovoljnu dozu uvida u svoj privatni život, ali ipak ne preveliku. Njezino dijete će, kako također pišu mediji, uvijek biti među najbolje odjevenim holivudskim bebama.

Jennifer Garner, dobitnica Zlatnog Globusa i supruga slavnog Bena Affleca jedna je od holivudskim majki koja se također dobro snašla u svojoj novoj ulozi. Poznato je da je rođenje njezina djeteta svojevremeno izazvalo i ljubomoru Affleckove, također popularne, bivše djevojke i pjevačice Jennifer Lopez. Garner je na listu najtraženijih mama u Hollywoodu dospjela, kako pišu mediji, zahvaljujući svojoj opuštenosti u obavljanju te zahtijevne uloge, te spremnosti da svoj profesionalnu karijeru stavi na "stand by" samo kako bi majčinstvo bilo u prvom planu.

Pročitajte više