Tko zadnji, magarac: Umaški klub Jimmy Woo poput magneta privlači poznate

ISTRA polako postaje jedna od najpoželjnijih destinacija za zabavu zahvaljujući novootvorenom klubu Jimmy Woo koji svake večeri privlači velik broj zvijezda i zvjezdica s hrvatskog, ali i inozemnog sportskog i estradnog neba. Smješten uz teniske terene, u srcu bajkovite lagune Stella Maris, klub je već sad postao nezaobilazno mjesto svjetskih imena glazbene klupske scene. Što se samog imena tiče, Jimmy Woo je bio tajni agent u popularnoj seriji Yellow Claw.

Zarazni klupski ritmovi uz šarene osvježavajuće koktele privukli su i srpskog tenisača Novaka Đokovića koji se zabavljao u društvu svog kolege Nikolaja Davidenka te sportske novinarke HRT-a Mirne Zidarić. U novu meku vruće ljetne zabave dohrlio je i Igor Štimac sa svojim sinom Lukom.

Bilo kuda Nikol Bulat svuda

Sveprisutna članica grupe Feminnem Nikol Bulat nije propustila ni ovaj party da bude viđena. Obučena u usku crvenu haljinu privlačila je brojne muške poglede. Nakon izmjenjivanja nježnosti s odbojkašicom Erikom Komel na polufinalnom meču ATP Studena Croatia Open turnira, Stipe Drviš se zaželio muškog društva pa se posvetio pijuckanju s dečkima.

Kći Mije Begović i vaterpolista Ronalda Lopatnyja, Maja Lena već je poznatija po nadimku hrvatska Paris Hilton zbog ludih noćnih provoda tako da bi bili iznenađeni da i nju nismo zatekli na podiju kluba. Bivši Big Brotherovac Alen Macinić uživao je u društvu ljepotica njišući se u ritmu muzike za ples.

Legenda svjetskog skijanja, veteran Alberto Tomba došao je u društvu Mirele Ališić. Zvijezda domaće serije "Bitange i princeze", Rene Bitorajac mogao se vidjeti kako ćaska u društvu Borisa Mirkovića. Izbornik Davis Cup i Fed Cup reprezentacije, Goran Prpić došao je sa svojom suprugom. Kod samog šanka našla se i manekenka Kristina Lumbar sa skupinom prijateljica.

Talijanski DJ i producent koji iza sebe ima gotovo 20 godina staža za gramofonima te je jedan od osnivača poznatog Earessistible Music Shop-a DJ Davide Manali, te slovenski DJ Sylvain, gramofonski pionir, guru slovenskog noćnog hedonizma pobrinuli su se za vrhunsku glazbu.

Pročitajte više