Tom Cruise: Beckham će igrati na sljedećem Svjetskom prvenstvu!

TOM CRUISE je uvjeren kako će njegov prijatelj David Beckham ipak još jednom zaigrati na Svjetskom nogometnom prvenstvu, i to sljedećem, kada će Davidu biti već 39 godina. Glumcu je žao što svoga kompića ove godine neće gledati kako igra na stadionima u Južnoafričkoj Republici zbog ozljede noge, no Tom je uvjeren kako David ima još puno vremena te da će sve nadoknaditi nastupom na sljedećem prvenstvu.

"Da barem nastupa ove godine. No vratit će se on, bit će na sljedećem prvenstvu", rekao je Cruise, o kojem kruže glasine kako će sudjelovati na snimanju filma o Beckhamu. Glumac to nije želio niti potvrditi niti negirati već je na pitanje o tom projektu rekao: "Znate, još nisam čuo taj trač".

Cruise i Beckham jako su dobri prijatelji, a Tom čak Davidu pomaže da poboljša svoje javne nastupe. "Za nekoga tko je u centru pažnje već toliko dugo, David još uvijek nije dovoljno samouvjeren kada govori u javnosti. Vrlo je sramežljiv. Baš je s Tomom, koji je uvijek samouvjeren, razgovarao o tome. On mu uvijek podijeli puno korisnih savjeta jer David želi u svakoj prilici biti pun samopouzdanja kao i Tom", rekao je jedan izvor.

Pročitajte više