Tom Cruise iz bizarnog razloga ostao bez uloge

Screenshot: Youtube

TOM CRUISE glumio je u dva nastavka filma o Jacku Reacheru, ali čini se da ćemo u idućim ekranizacijama gledati nekog drugog glumca. Razlog tome je što je odlučeno da je Tom jednostavno prenizak za ulogu. 

"Cruise, koliko god da je talentiran i koliko god da sam obožavao raditi s njim, fizički se ne uklapa u ulogu. Fizička veličina Jacka Reachera je bitna komponenta toga što on je. Ideja je da se svi malo uznemire čim on uđe u sobu", rekao je Lee Child, autor knjiga prema kojima su filmovi snimani. 

Dodao je će umjesto daljnjih filmova s Tomom Cruiseom fanovima ponuditi seriju u suradnji s Netflixom ili nekim drugim servisom za gledanje serija. 

Objasnio je da su mu na to ukazali brojni čitatelji, a sve one koji su razočarani ovim potezom pozvao je predlože dostojnu zamjenu. 

"Ako vam je krivo što više nema Toma, pomozite mi izabrati pravog glumca za seriju. Počinjem ispočetka i trudimo se naći savršenog glumca", poručio je on. 

Tom je inače visok 172 centimetra i poznato je da nije baš zadovoljan svojom visinom pa često nosi cipele s podebljanim potplatima koji mu dodaju nekoliko centimetara. 
 

Pročitajte više