Tom Cruise opet luduje

TOM CRUISE je na nedavno održanom koncertu Kanyje Westa u Los Angelesu privukao pažnju nazočnih svojim ponašanjem kojega su isti ocijenili čudnim i neprimjerenim.

Naime, Cruise je navodno prvo skočio sa prilično visokog balkona među ljude, nakon čega je pomahnitalo počeo vikati kako ga cijela ta gomila ljudi izluđuje i da je to previše za njega, te se počeo penjati po visećim kablovima s namjerom da što prije pobjegne iz gužve.

Nakon što se ponovno uspio domoći VIP lože, zvijezda filma "Mission Impossible" je "poludjela" na omiljene pjesme Kanyje Westa.

Tom je među ostalim posjetiocima ponovno iznio i svoja neizbježna scientološka stajališta ispitujući pojedince koje su oni vjere, te komentirajući kako je scientologija njemu i njegovoj zaručnici Katie Holmes promijenila život, te kako je siguran da bi to učinila i sa njihovim životima.

Poznat po svojim javnim izljevima ljubavi prema trenutnoj zaručnici, poput djetinjastog skakanja po fotelji prilikom gostovanja u Oprah Winfrey showu, a koje mnogi smatraju iritantinima, Tom Cruise sve više ostavlja dojam nestabilne osobe.

Radi li se opet o marketiškom triku radi privlačenja pozornosti i reklamiranja najnovijih filmskih proizvoda ili Cruise zaista nije daleko od stanja neuračunljivosti, ostavljamo njegovim fanovima i zaručnici na razmišljanje.

B.S.

Pročitajte više