Tom Cruise postaje opasno posesivan

Nije poznato je li Cruise potegao koju vezu da bi Katie Holmes konačno počela snimati filmove, ali njegova se nova supruga, nakon duže pauze, vraća na filmska platna. Riječ je o komediji "Mad Money", u kojoj će joj društvo praviti Diane Keaton i Queen Latifah, a snima se u holivudskim studijima te eksterijerima Los Angelesa.

Početni elan ekipe filma već je pokvario Tom Cruise, najavivši kako "svoju Katie ni sekunde neće ispuštati iz vida". Svakodnevno će boraviti na snimanjima, kako bi "čuvao leđa" svojoj supruzi, ali joj i pomogao oko zahtjevnijih scena. Ostatak ekipe, navodno, glumi počašćenost što će tako velika zvijezda boraviti na setu, ali zapravo nisu nimalo oduševljeni.

Tom je, naime, prema tvrdnjama bliskih prijatelja bračnog para, u zadnje vrijeme postao jako posesivan i rijetko kad pušta Katie iz vida. Odluka da dolaze zajedno na snimanja, pišu američki mediji, samo je dodatna potvrda kako je Cruise odlučio pod svaku cijenu preuzeti kontrolu u Katienoj karijeri. Želja mu je, navodno, od nje napraviti "novu veliku glumicu".

D.K.

Pročitajte više