Tom Cruise se družio s princom Williamom, izgled glumca privukao je pažnju

Foto: Profimedia

GLUMAC Tom Cruise pojavio se na humanitarnoj gala svečanosti u Londonu prošlog tjedna. Tamo se susreo s princom Williamom, s kojim je i popričao. Posljednjih mjeseci njegov izgled gotovo je uvijek tema komentara, a ni ovaj događaj nije bio izuzetak nakon što su objavljene fotografije.

William i Tom jednako su se odjenuli za događaj te su zajedno i pozirali fotografima. Obojica su imali osmijeh od uha do uha, ali njihovo elegantno izdanje palo je u drugi plan nakon što je ekipa na internetu vidjela Cruiseovo lice. Mnogi komentiraju da izgleda drugačije nego ranije. 

Njegov izgled tema je jer se Tom u 40 godina karijere dosta promijenio, pa sada mnogi pokušavaju shvatiti je li bio na kakvim operacijama. 

Bio je na estetskim zahvatima?

U zadnje vrijeme Tom je punio medijske stupce zbog svojih navodnih estetskih zahvata.

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama botoksa i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", rekla je jednom prilikom estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde.

Pročitajte više