Tom Cruise se šepiri pred obožavateljima, Katie Holmes "propada"

TOM CRUISE i Katie Holmes, čini se, iako žive i rade u istom gradu, u njemu vode sasvim različite živote, primijetili su to američki tabloidi čiji fotografi su prošli tjedan na udaljenosti od par metara pomno pratili dvije polovice slavnog glumačkog para. Što su zabilježili? Tom se, prema svojem "umišljenom" običaju šepirio ulicama Bostona u društvu nekoliko tjelohranitelja i cijele dane provodio pozdravljajući poludjele fanove. Katie je to isto vrijeme provodila u društvu kćeri obavljajući svakodnevne sitnice koje joj Tom ostavlja da obavi, držeći pritom u jednoj ruci malenu Suri, a u drugoj kavu kupljenu na lokalnom štandu, kao i svaka druga, bostonska ili zagrebačka, majka.

O raspadu braka ni riječi, spominju se tek učestala ugnjetavanja

Međutim, glasine o raspadu Cruz-Holmes idile danas su objavili samo oni najtabloidniji među žutima, većina ostalih izdanja uz fotografije su radije priložili tekstove o pravilima koje bahati Cruz ženici diktira. Jedno od posljednjih koje je, po tko zna koji put, zgrozilo svijet, brzinski i mnogima neobjašnjivi gubitak kilograma Katie Holmes koja je u kratkom vremenskom razdoblju prešla put od popunjene djevojčure do anoreksične ženice, zahvaljujući scijentologiji, koje je njezin suprug jedan od najpoznatijih svjetskih zagovornika.

Katie, koju je dijeta popularna među pripadnicima ove vjerske skupine, tako ovih dana, ali i posljednjih mjeseci, propušta sve moguće društvene događaje koji na tjednoj bazi okupljaju američko visoko društvo, među kojima je i naširoko poznata Armanijeva zabava, koja se prošli tjedan održala u New Yorku. Kako tvrde bliski izvori paru njezino intenzivno mršavljenje je počelo kada se kontroverzni glumac odlučio sa suprugom i kćerkom Suri preseliti u apartman sastavljen od pet luksuznih stanova.

Nakon višetjednog skrivanja katie se pokazala - ljubičasta!

Prva sumnja da je Katie započela taj rigorozni proces javila se kada je ona nakon višemjesečnog skrivanja pokazala ljubičaste ruke. Scijentološki Proces purifikacije ili Purif, izuzetno opasna praksa, koristi vitaminske "bombe" i duga razdoblja u sauni kako bi pročistio tijelo od toksina. S obzirom da sadrži čak 142 toksične doze vitamina, taj recept može izazvati oštećenje jetre, gubitak kose, oticanje mozga, mučninu i smrtonosno zatajenje srca i dišnog sustava.

Hubbardove doze obično nisu bile mijenjane desetljećima, usprkos napretka u medicini i znanosti; scijentolozi imaju obvezu (prema samim Hubbardovim riječima) da ne mijenjaju njegove doktrine, čak i kada su suprotne znanosti. Velike doze niacina korištene u ritualu su vjerojatni uzrok Katienih ružičastih ruku.

Pročitajte više