Tom i Suri Cruise navijali za maratonku Katie Holmes

MEĐU desecima tisuća sudionika maratona u new Yorku našla se i glumica Katie Holmes, a na cilju su je dočekali vjerni navijači, suprug Tom Cruise i kćerkica Suri. Da je u top formi, Katie je pokazala rezultatom koji je i nju samu ugodno iznenadio - više od 42 kilometra pretrčala je za pet sati, 29 minuta i 58 sekundi. Samo nekoliko sati kasnije, pojavila se na snimanju novog suprugovog filma "Lions For Lambs", u potpuno drugačijem glamuroznom izdanju.

Mlada glumica priznala je da je u maratonu odlučila sudjelovati kako bi smršavjela nakon trudnoće, a pred tisućama znatiželjnika pokazala je zavidnu kondiciju i postigla dobar rezultat. "Dobro mi je, ali sam jako, jako umorna", rekla je kad je došla do cilja, a u zagrljaj su joj doletjeli suprug i kći. Katie se na maraton prijavila pod lažnim imenom, kako "ne bi privlačila pozornost", no nakon što je postigla dobar rezultat, zatražila je da uz vrijeme pročitaju i njeno pravo ime.

Kasnije toga dana, pojavila se na snimanju novog filma Toma Cruisea u visokim petama i s malom Suri u naručju, i ničim nije odavala da je toga jutra pretrčala više od 42 kilometra. Zlonamjernici koji su tvrdili kako se s Cruiseom vjenčala zbog karijere možda ipak nisu bili u pravu - nakon što je snimila "Batmana", Katie Holmes odlučila je nekoliko godina prekinuti potragu za dobrim i adekvatnim ulogama, kako bi se posvetila kćeri Suri.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više