Tony Cetinski i TBF-ovci oduševili Split

TONY CETINSKI, koji cijelog ljeta "žari i pali" Jadranom, podigao je na na noge i krcati splitski klub Vanilla. Najveća muška zvijezda hrvatske estrade, bar po reakcijama obožavatelja, održao je još jedan koncert za pamćenje.

Karte za Tonyjev nastup u preuređenom prostoru kluba Vanilla planule su u trenu, a Tony je još jednom opravdao status jedne od najvećih domaćih zvijezda. Da zna svaki stih, publika je zorno pokazala pjevajući u glas s Tonyjem do ranih jutarnjih sati.

Splitsku ljetnu sezonu dodatno je začinio nastup legendarne grupe The Beat Fleet. Već tradicionalnim koncertom u splitskoj O'Hari, TBF je svojim rimama dobrano zabavio brojnu publiku. Klub koji je ime dobio po kontroverznom američkom pjesniku Franku O'Hari, zagrijao se do te mjere da se lider grupe Mladen Badovinac skinuo gol do pasa.

Rimi skloni momci iz TBF-a, publiku su zabavljali hitovima sa svojeg četvrtog albuma "Galerija Tutnplok", koji  ujedno i predstavlja radove 12 mladih umjetnika koji su vizualno popratili posljednji album grupe.

Pročitajte više