Tony Cetinski o svom prvom nastupu u Beogradu: Nemam tremu!

NAKON dva zagrebačka spektakla u Areni Zagreb, te jednog u splitskoj Spaladium Areni, Tony Cetinski će na Dan zaljubljenih, 14. veljače, nastupiti i u beogradskoj Areni. Našim susjedima, Tony je rekao sve o nadolazećem nastupu, ali i otkrio osjeća li tremu s obzirom na to da mu je to prvi nastup u Srbiji.

"Imam pozitivno uzbuđenje, ali ne i tremu"

"Imam pozitivno uzbuđenje, ali ne i tremu. Inače nemam tremu, osim što moji iz ekipe kažu da sam nemoguće dosadan s pitanjima i komentarima sat vremena prije velikih koncerata", rekao je jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika za Blic.

Baš kao i za hrvatsku publiku, Tony je za Beograđane pripremio isti program kojeg izvodi u sklopu Furia Toura - svima dobro znane hitove iz njegove dugogodišnje glazbene karijere, ali i pjesme sa svojeg posljednjeg albuma koji je u Srbiji izašao tek nedavno.

"Novi album sam radio neopterećen bilo kakvim granicama, rokovima, okvirima, pa je tako lišen i komercijalnih očekivanja, ali kad je riječ o pop-rok karijeri od koje živim, naravno da mi je bitna komercijalnost", izjavio je Cetinski koji dodaje da nikada ne bi napravio takav kompromis da pjeva nešto suprotno svojim uvjerenjima, samo zato da bude komercijalan.

Pročitajte više