Tony Cetinski se obrušio na organizatore nastupa: Kako se to usude napraviti?

Foto: Marko Dimic/PIXSELL/Facebook

TONY CETINSKI se na Facebooku osvrnuo na, kako ih je on nazvao, "samozvane organizatore nastupa" te otkrio što ga najviše smeta kod nastupa.

"Kad ugostitelj dirigira, sviraj sokole", započeo je Tony svoju objavu.

"Nikada neću shvatiti kad organizator nekog koncerta najavi koncert u 21 sat, a onda nastupamo tek u 00:30!
30 godina radim ovaj posao i još uvijek ne shvaćam kako se to netko usudi napraviti", kaže Tony.

"Shvatite, vi koji se odlučujete organizirati koncerte da niti izvođači kao ni publika nisu ovce za šišanje.
Jednostavno nije fer ostaviti ljude u uvjerenju da smo trebali početi u 21 sat, a nama izvođačima odrediti nastup u 00:30. Onda ispada da smo mi zakasnili na koncert puna 3 i pol sata, a to nije istina! Tada nitko ne krivi organizatora nego izvođača. Shvatite to! I onda se kasnije čude kad im niti novac više ne može pomoći da išta suvislo uspiju organizirati", poručio je.

"Umorna mi duša od takvih samozvanih organizatora. Ispričavam se, ali i divim svojoj publici koja nije zaslužila da čeka na naš nastup toliko dugo, no strpljivo je dočekala kao i mi da napokon zapjevamo zajedno i po ne znam koji put uspijemo ispraviti tuđe pogreške i neprofesionalizam", zaključio je.

S njim su se složili i mnogi drugi u komentarima, a Tony je otkrio i da je "u 30 godina zakasnio samo jednom". "I to pola sata opravdano", naglasio je.

Dodao je i da u tome često ne pomažu ni ugovori, ni unaprijed dogovoreni uvjeti. "Kad prekrše ugovor, a u tom momentu te publika čeka, ajde da vidim koji će se izvođač okrenuti i napustiti punu dvoranu svoje publike koja već tri sata čeka tvoj izlazak na binu", smatra Cetinski.

Pročitajte više