Top 10 savjeta za osvajanje žene iz snova

U MORU lista "korisnih savjeta za osvajanje žena", našla se i ona poznatog časopisa za muškarce AskMen, sa Top 10 savjeta za osvajanje žene vaših snova. Djeluju li ovi savjeti doista, morat ćete sami provjeriti.

1. Odluči da doista želiš "desetku"

"Desetka" je žena koja ima sve, od vanjske do unutarnje ljepote. Seksi je, inteligentna, emocionalno zrela i iznimno poželjna. Kad su u pitanju muškarci, nema toga što nije vidjela ili čula. I zato je svjesna činjenice da može dobiti svakog muškarca kad god to poželi. No, koliko god ne imala problema s pronalaženjem muškaraca, ima problema s pronalaženjem "onog pravog". Možda ste upravo vi taj, ali razmislite prvo želite li takvu ženu uz sebe.

2. Ostavite dobar prvi dojam

Žalosna je činjenica da kad mnogi muškarci upoznaju iznimno zgodne žene običan razgovor i ne zvuči baš najnormalnije. Govor muškog tijela je čudan, a u pokušaji da muškarci daju sve od sebe često završe kao katastrofa. Prvi dojam je iznimno bitan pa uspijete li se staložiti dovoljno da je "na prvu" impresionirate i oborite s nogu, na konju ste.

3. Prestanite se previše truditi

Ako ste uspjeli ostaviti dobar prvi dojam, prestanite se i dalje truditi impresionirati je. S previše truda zapravo sabotirate sami sebe, a tijekom razgovora ćete umjesto opuštenošću odisati nervozom. Ponašajte se jednostavno prirodno.

4. Ne šaljite joj krive signale

Pazite da lijepoj ženi koja vam je zapela za oko ne šaljete krive signale kojima ćete je, umjesto privući, odgurati u tuđe naručje. "Osjećam se nelagodno u društvu zgodnih žena" ili "Nemam iskustva s komadima" nisu signali koje joj želite poslati, iako se u društvu prekrasnih žena tako ponaša 99,99 posto muškaraca. Pokušajte biti među onih 0,01 posto i pobijedite svoju smušenost.

5. Zadovoljite sebe

Bez krivih primisli, autori liste su pod savjetom "zadovoljite sebe" mislili na to da morate odlučiti što zapravo želite. Svejedno je želite li hodati s prosječnom ženom, seks bombom ili desecima komada odjednom, bitno je da je to ono što upravo vi želite. Stav "toliko je seksi da ću učiniti sve što želi da bih bio s njom", nije dopušten. Vaše želje trebaju biti ispred toga da slijepo pokušavate udovoljiti baš svim njenim prohtjevima. U suprotnom, brzo ćete joj dosaditi.

6. Prestanite misliti da "desetke" padaju isključivo na izgled i lovu

Možete biti sramotno bogati, najpoznatija zvijezda, najbolji sportaš i slično, ali sve vam je to uzalud ako nemate pravi stav. Bez stava i potrebnih vrlina, izgled i novac ne vrijede vam ništa. S druge strane, imate li to dvoje, stanje na bankovnom računu i nije presudno ukoliko je baš ona prava žena za vas. Uostalom, ne ulazi u vezu s vašom bankom nego s vama. Stoga, prestanite se fokusirati na stjecanje bogatstva i izgled Brada Pitta, a poradite na stavu i boljem razumijevanju žena.

7. Ne hvatajte je

Lijepim ženama se muškarci neprestano nabacuju. Uspjeh ćete postići jedino ako se izdvojite iz gomile. Umjesto da je ona plijen, a vi zvijer, obrnite igru i zainteresirajte je dovoljno da bi ona počela hvatati vas, umjesto da vi trčite za njom.

8. Krenite već jednom

Od puno teoretiziranja nikakve koristi. Ako želite osvojiti ženu svojih snova, jedan od bitnih koraka je da to doista i pokušate, umjesto da samo razmišljate o tome. I, što čekate? Krenite već jednom. Ako nemate dovoljno samopouzdanja za isprobavanje uleta na dotičnoj, možete pokušati sa nekoliko "probnih primjeraka", tek toliko da biste kad uletite ženi vaših snova ostavili savršeni prvi dojam.

9. Jednom kad krenete, pazite da i nastavite

Kad ste već konačno pristupili ženi svojih snova, potrudite se održati njenu pažnju. Ukoliko ste uspjeli bar na nekoliko sekundi zadržati njen pogled dok je obasipate komplimentima, a ona pritom nije zakolutala očima jer su joj istu priču prodala i desetorica tipova prije vas, na dobrom ste putu da započnete normalni razgovor.

10. Nabavite njen broj i recite joj doviđenja

Ne očekujte spoj od prvog susreta. Potrudite se zainteresirati je, a onda joj recite: "Žurim, ali volio bih nastaviti ovaj razgovor. Mogu li dobiti tvoj broj?" i pritom joj samouvjereno pružite svoj mobitel kako bi utipkala u njega svoj kontakt, a potom joj se zahvalite i recite joj doviđenja. Vrlo je vjerojatno da će ovo upaliti i da ćete uskoro dogovarati spoj s njom.

Pročitajte više