"Torcida i ja smo se dobro naroljali pa sam morao na ispumpavanje"

OD KAKO je izašao s psihijatrije, Mladen Grdović bez dlake na jeziku priča o svojim brojnim ekscesima i privatnom životu. Nakon jučerašnjeg, Grdović je i u današnjem intervjuu za Slobodnu Dalmaciju otkrio kako se "naroljao" s Torcidašima te kako mu je pola mozga u gemištu. "Jako mi je žao zbog svega. Nije sramota otići na liječenje od alkohola, zašto bih izgubio zdravlje? Želim biti svoj", rekao je Grdović.

Grdović će za doček Nove godine pjevati u restoranu Željka Keruma

Osim toga što osjeća potrebu da se javno ispriča svojim obožavateljima koje je šokirao svojim ponašanjem, Grdović se ujedno pohvalio kako će za doček Nove godine pjevati u splitskom restoranu Sky čiji je ponosni vlasnik Željko Kerum. Također, Mladen Grdović je iskoristio medijsku pažnju kako bi demantirao navode oko sukoba sa suprugom Brankicom za koju kaže da ga je svakodnevno posjećivala na psihijatrijskom odjelu zadarske Opće bolnice te da nije istina da ga je ponovno prijavila zbog obiteljskog nasilja.

"Pedeset mi je godina, a pola mozga u gemištu"

"Brankicu nikada u životu nisam taknuo i nije istina da me po drugi put prijavila na policiju zbog obiteljskog nasilja. Prvi put sam osuđen na osam dana zatvora, godinu uvjetno. A Brankica je pozvala policiju jer je obitelj strahovala zato što dva dana nisam došao kući", izjavio je pjevač koji je zatim i opisao svoj posljednji eksces. "Igrao je Hajduk... Torcida i ja smo se dobro naroljali, pa sam morao na ispumpavanje. Hvala Bogu, mozak mi radi, ali ne smijem više piti bevandu. Pedeset mi je godina, a pola mozga u gemištu", iskren je bio Zadranin.

Pročitajte više