Transrodna sponzoruša (21): "Imam tri sponzora, kupili su mi dva stana i kuću"

Foto: Instagram

TRANSRODNA žena iz australskog Melbournea otkrila je kako izgleda njen život "profesionalne sponzoruše" s čak tri stalna sponzora. 

Cluam Sutherland (21) ispričala je za Daily Mail kako održava vezu s tri starija bogataša, a tako joj dobro ide da dosad ima dva stana i trosobnu kuću u Melbourneu. O svom životu sponzoruše vodi i YouTube kanal na kojem ima oko 200 tisuća pretplatnika. 

"Popularnost mi je porasla nakon što sam počela objavljivati detalje iz svog života sponzoruše. Čini se da su ljudi fascinirani mojim luksuznim životom i misterioznim muškarcima koji me uzdržavaju", kaže Cluam. 

Detalje o tome tko su joj sponzori, čime se bave i kakvi su njihovi dogovori drži u tajnosti. 

Priznaje da se njen prvi sponzorski odnos dogodio kad je imala 18 godina, a navodi da je bila riječ o "vrlo uspješnom muškarcu u kojeg sam bila jako zaljubljena". Trenutno, tvrdi, ima tri sponzora od kojih samo jedan živi u Melbourneu. 

"Njih trojica se ne poznaju, ali zajedno me financiraju. Za njih sam ja partnerica za razgovor, zabavu ili seks", kaže. 

Jedan od njih živi u Švedskoj, a upoznali su se preko Snapchata. 

"Ne želi se susresti sa mnom. Zadovoljan je s tim da svoju trogodišnju vezu održavamo preko interneta. Ipak, nakon svega što mi je priuštio, rado bih ga upoznala", ispričala je. 

Drugi sponzor je iz Japana, a opisuje ga kao "velikog biznismena koji živi brzo i jako je seksi". Dosad ga je već nekoliko puta posjetila u Japanu, a kaže da je jako opušten i uglavnom njoj pušta da izabere kako želi provoditi vrijeme s njim. 

Treći sponzor živi u Melbourneu, kao i ona. 

"On je prilično dosadan i svjestan je toga. Nedavno se razveo i održavajući vezu sa mnom pokušava ispuniti prazninu u životu. Prilično je nervozan zbog mog rodnog identiteta. Mislim da je muškarcima koje su cijeli život privlačile žene teško pomiriti se s tim da ih privlači transrodna osoba jer se boje osude", kaže ona. 

Iako priznaje da uz njih trojicu nema baš puno vremena za sebe, tvrdi da je jako sretna i zahvalna što ih ima. 

"Stalno idem u teretanu kako im ne bih dosadila. Svjesna sam da mi ništa ne duguju, da sam samo imala puno sreće", zaključila je. 

Pročitajte više