Travis Barker za 4000 dolara prodao svoje krvave tenisice s koncerta

Foto: Instagram, Trophy X Travis Barker

BUBNJAR benda Blink 182 Travis Barker prodao je par svojih Vans tenisica nošenih na pozornici tijekom svjetske turneje ove godine za nevjerojatnih 4000 dolara.

Tenisice Vans Vault x Mastermind World su veličine 42-43 te su po vanjskoj potplati i vezicama umazane Barkerovom krvlju. Tenisice su prodane u roku od 24 sata, a dio prihoda prikupljenih od prodaje ići će neprofitnoj organizaciji Lost But Not Forgotten CA.

Krvava memorabilija

Što se tiče ostale opreme koju je Barker nosio (i dodirivao), ona "sadrži niz predmeta, svaki pedantno katalogiziran i ovjeren od Trophyja i osobno potpisan od Travisa Barkera." Konkretno, ovo uključuje memorabilije korištene tijekom turneje i za kreativni proces iza Blinkovog novog albuma, One More Time.

Ostali predmeti koji su dostupni su krvave Dickies hlače, krvava opna za bubanj, krvava opna za veći bubanj i, naravno, krvavi par bubnjarskih palica od rokera. Trophy također prodaje i glave bubnjeva. Cijene predmeta se kreću od 750 do 6000 dolara za najveći ulov, a to su Travisove hlače.

Barker, koji je prošlog mjeseca sa suprugom Kourtney Kardashian dobio sina Rockyja, ne slavi samo to što se riješio svoje krvave odjeće. Nedavno je proslavio i 48. rođendan.

Pročitajte više